Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2011 lapkričio mėn.

„Seimas pasirinko toliau braidyti po purvą“

Paskelbta 2011 lapkričio mėn. 16 d. | 1 koment.

Žymės: , , , ,

Tai Seimo pirmininkės Irenos Degutienės žodžiai skirti Seimo nariams, Seimui atmetus įstatymo projektą, kuris būtų nuo kitos kadencijos griežčiau tvarkęs parlamentarų veiklą. Prisiminkite tas partijas ir Seimo narius, kuriems privilegijos yra viskas, o rinkėjas – niekas. Todėl iki rinkimų nepamirškite: „Liberalų ir centro sąjunga“, „Liberalų sąjūdis“, „Darbo partija“ bei „Tvarka ir teisingumas“, „krikščioniškos moralės sergėtojas“ Rimantas Dagys ir t. t. Tai visi tie, kurie verkia už jus krokodilo ašaromis. Už tas partijas ar tuos Seimo narius nebalsuokite.

Skaityti visą įrašą

Stankūnaitė nėra kalta. Kaltas Venckų klanas?

Paskelbta 2011 lapkričio mėn. 10 d. | 7 koment.

Žymės: , , , ,

Tai, kas rutuliuojasi šiomis dienomis prieš mūsų akis Kriminalinėje policijoje ir Policijos departamente, yra Garliavos „pedofilų bylos“ logiškos atomazgos pabaiga. Aiškėja vaizdas ir kyla bei stiprėja pagrįsti įtarimai, kad ši „byla“ buvo sukurpta Venckų klano. Galimai net su užnugariu Kriminalinėje policijoje ir Policijos departamente. Ar toks du kartus teisto ir, regis, teisėsaugai vėl įkliuvusio „liudytojo“ pareiškimas įrodomas? Tyrimas atsakys.

Skaityti visą įrašą

VDU doktorantui gėda dėl Lietuvos. Man – dėl VDU

Paskelbta 2011 lapkričio mėn. 5 d. | 1 koment.

Žymės: , , , ,

Vytauto Didžiojo universiteto Politikos mokslų ir diplomatijos fakulteto doktorantas Šarūnas Paunksnis teigia, kad jam taip pat, kaip ir gerbiamam Jonui Mekui, Lietuvai nusprendus nepritarti palestiniečiams tapti visateisiais nariais UNESCO organizacijoje, gėda būti lietuviu. Kad Jonas Mekas nepritaria, na, menininkui lyg ir „nebūtina“ susigaudyti politikoje, būti susipažinusiam su Artimųjų Rytų politine bei psichologine konflikto istorija ir šiandienos politinėmis aktualijomis. Bet VDU PMD fakulteto doktorantui pasiduoti emocijoms, kurias sukelia idealistinė kairioji juodai balta pasaulėžiūra, bet ne „facts on the ground“, tikrai gėdinga.

Skaityti visą įrašą

Ibelhauptaitės aukso fondas ar mėšlas?

Paskelbta 2011 lapkričio mėn. 2 d. | 1 koment.

Žymės: , , , ,

Retai rašau meno recenzijas. Tik kai nesusivaldau. Kai pasiduodu provokacijai. Eksperimentui. Ne politiniam, bet meniniam tokiam. Su politika viskas ašku: A. Zuokas „padovanojo“ Lietuvos mokytojams prieš kelias savaites Dalios Ibelkhauptaitės, simpatiškos operų režisierės, eksperimentą “Elektroninės operos fantaziją be orkestro – XYZ”. Tai ne „ politinė“, bet kultūrinė dovana. Taip, piniginė ne piniginės dovanos išraiška buvo tuo pat ir lyg tarp kitko padovanota Siemens arenos savininkams – Rubikon Group.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design