Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2018 sausio mėn.

Būti ar nebūti LSDP? Atsakymo reikia šiandien

Paskelbta 2018 sausio mėn. 30 d. | 1 koment.

Žymės: , , , , ,

Politologas Vladimiras Laučius mano, kad jeigu LSDP vadovu taptų buvęs ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius, o buvęs premjeras Algirdas Butkevičius prisiimtų vienytojo vaidmenį, galiausiai, jeigu Gediminas Kirkilas susidėtų su UR ministru Linu Linkevičiumi, na, tik tokiu atveju LSDP galimai turėtų šansų išsiveržti į priekį. Arba bent atsitolinti nuo Tvarkos ir Teisingumo ir jos vadovo Remigijaus Žemaitaičio. Bet, kaip sakoma liaudyje, „Jeigu bobutė turėtų kiaušinius, būtų dėdukas“.

Skaityti visą įrašą

Seimo komisija Seimo veiklai tirti

Paskelbta 2018 sausio mėn. 16 d. | 5 koment.

Žymės: , , , ,

Seimo narė Aušra Maldeikienė iš Seimo tribūnos pareiškė, kad Seimo narė Agnė Širinskienė yra arčiau idioto. O kaip su A. Veryga ir visa LVŽS? Nesu pratęs vadinti žmones idiotais, nors kai kurie nusipelnė.

Skaityti visą įrašą

Policinė ir politinių lavonų valdžia

Paskelbta 2018 sausio mėn. 6 d. | 4 koment.

Žymės: , , ,

Filosofas bei politologas prof. Alvydas Jokubaitis taikliai pastebėjo, kad nebuvę autoritetais tapę valdžia autoritetais netampa. Patikslinant mintį, galima jau drąsiai teigti, kad policininkas valdžioje kurs policinę valstybę, o susimovę buvę komunistai, vis dar apgailėtinai apsimetinėjantys esantys socialdemokratais, parems policinę valdžią. Juk nomenklatūros prigimtis reikalauja išlikti prie bet kokios valdžios. Net jeigu ta valdžia virsta grėsme demokratijai.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design