Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2017 birželio mėn.

Savo kaime pranašu nebūsi

Paskelbta 2017 birželio mėn. 20 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Paklausiau Björno von Sydowo, buvusio Švedijos Riksdago (2002-2006) pirmininko ir gynybos ministro (1997-2002), kas nutiko Švedijos socialdemokratų partijai. Dabar ji vos laikosi balne. Jo atsakymą mūsiškiai „socialdemokratai“ turėtų įsikalti į galvą šiandien ir per amžių amžius: „Mes esame per atsargūs. Ir mes, kaip socialdemokratai, nesugebame prisitaikyti prie globalios ekonomikos. Mes per mažai socialdemokratai“. Paklausiau, ar ne pats laikas jau būtų atsitokėti, nes atsitiks kaip ir su Lietuvos socialdemokratais, mat taip kristi į dugną reikia mokėti. Atsakymas: „Taip, laikas imtis iniciatyvos“.

Skaityti visą įrašą

Uždėkite ir man pagalvę ant veido!

Paskelbta 2017 birželio mėn. 13 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Sūnaus, pagalve uždusinusio septyniolika metų sirgusią motiną, elgesys pritrenkė. Kuo? Tuo, kad žmogžudystės aplinkybės jokiais būdais nėra vienareikšmės. Sprendžiant iš pranešimų, sūnus neatlaikė tragiškos jam ant pečių nuo paauglystės užkrautos atsakomybės – prižiūrėti sergančią motiną. Prieš penkerius metus visiškai atgulusią motiną.

Skaityti visą įrašą

Kalba, kuri patiko visiems

Paskelbta 2017 birželio mėn. 9 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

Regis, prezidentė Dalia Grybauskaitė per šias dvi kadencijas tiek subrendo išmintimi, kad jos metinė kalba patiko visiems. Bent jau žaliavalstiečiai nusprendė, kad prezidentė bent jiems priekaištų neturi. Taip ir gyvena LŽVS su Ramūnu Karbauskiu priešakyje savo virtualioje tikrovėje. Prezidentės kritika buvo nurašyta kitiems, nes prezidentė jokių vardų savo kritikoje neminėjo.

Skaityti visą įrašą

Užkišti oponentams burną? Atsipeikėkite, čia Lietuva

Paskelbta 2017 birželio mėn. 2 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Sauliaus Skvernelio nervai neatlaikė demokratinio iššūkio – būti demokratinio Seimo nariu ir tokios pat valstybės premjeru. Vykstant debatams dėl alkoholio pardavimo ribojimo paketo, jis parodė tikrąjį savo veidą, kai kam net panašų į Vladimiro Putino. Kas nutiko? Jis pasiūlė užkišti kitam Seimo nariui burną: „Jūs užtraukite… užkiškite burną šitam žmogui“. Nieko pritrenkiančio šioje vietoje kaip ir neatsitiko. Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga savo ruožtu gali drąsiai manipuliuoti statistikos duomenimis – koks skirtumas penki litrai alkoholio į vieną ar kitą pusę, vis tiek jūs prakeikti alkoholikai lietuviai. Sąmokslo teorija skelbia, kad gal net pats sveikatos apsaugos ministras skambinęs į PSO ir gavęs patvirtinimą

Skaityti visą įrašą

Ar rusakalbiai žydai mažiau verti? Jokiais būdais!

Paskelbta 2017 birželio mėn. 1 d. | 16 koment.

Žymės: , , , , , ,

Reikia būti piktybiškai nusiteikusiam, norint mane išvadinti rusofobu. Kreipiuosi į kai kuriuos tą melą skelbiančius rusakalbius Vilniaus žydus. Esu rusų meno visokiomis formomis gerbėjas. Asmeniškai legendinio klouno Jurijaus Nikulino kvietimu esu vaidinęs jo cirke Maskvoje. Taip pat legendinio Tagankos režisieriaus Jurijaus Liubimovo kvietimu vaidinau jo pastatyme „Meistras ir Margarita“ Švedijos Karališkajame dramos teatre. Mano keli geriausi eilėraščiai parašyti rusų kalba. Beje, rašau eiles lietuvių, rusų, švedų, anglų ir ispanų kalbomis.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design