Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2021 lapkričio mėn.

Kaip apsimetus humanistu ištiesti ranką banditams

Paskelbta 2021 lapkričio mėn. 19 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , , ,

Vokietijos kanclerė A. Merkel kartu su Prancūzijos prezidentu Nicolas Sarkozy atidavus dalį Gruzijos Rusijai, paplekšnojo V. Putinui per petį: „Ak, koks išdykėlis!“. Rusijos karą prieš Ukrainą ir dalies jos teritorijos okupaciją A. Merkel su kitu Prancūzijos prezidentu F. Hollande pavadino krize ir už tą krizės „sprendimą“ padovanojo V. Putinui Nordstreem -2.

Skaityti visą įrašą

Nesulaukę pagarbos sau, STI grasina teismais

Paskelbta 2021 lapkričio mėn. 15 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

Žinia, pagarbą reikia užsitarnauti. Tačiau, „Sveikatos teisės institutas“ mano kitaip. Nesulaukęs jam deramos pagarbos, STI nusprendė paversti savo „institutą“ Glavlitu. Jie pateikė pretenziją delfi.lt, kurioje iškėlė ultimatumą: pašalinti mano straipsnį. Delfi.lt atsisakė straipsnį pašalinti. Negi tituluoti teisininkai nesuvokia, kad jie šoka ant spaudos ir žurnalisto saviraiškos laisvės šakių? 

Skaityti visą įrašą

STI jau niekada neatsikratys žudikų etiketės. Tokia neatsakingo populizmo kaina.

Paskelbta 2021 lapkričio mėn. 11 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

„Sveikatos teisės institutas“ visuomenėje kaltinamas neatsakingu kalbėjimu nužudžius jauną motiną. Moteris savo FB paskyroje platino STI „ekspertų“ pasisakymus apie teisę nesiskiepyti ir pati nesiskiepijo. Ką atsakė sveikatos teisės „ekspertai“ į jiems mestus kaltinimus? „Mes esame tik privatūs asmenys“. Atseit „Mes už savo žodžius neatsakome“. Jeigu jau taip, tai už žodžius „STI ekspertai yra žudikai“ taip pat nieko negalima kaltinti. Pasiskaičius „eskpertų“ deklaraciją, nori nenori pradedi pritarti taip manantiems.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design