Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2022 sausio mėn.

Kai pritariama besimaivančiai antisemitų miniai išsidabinusiai geltonomis Dovydo žvaigždėmis

Paskelbta 2022 sausio mėn. 31 d. | 0 koment.

Žymės: , , ,

Taip, ir vėl tos Holokausto atminimo dienos! Dar priedo reikalaujama šį žodį rašyti iš didžios H. Jau stereotipinėmis tapusios reakcijos į „ir vėl“ rodo, kad tūlo lietuvio istorijos supratime žydai vis dar kažkokie svetimkūniai kažkaip dar Lietuvoje užsibuvę. Ir ne tik: „jie“ įžūliai nesiruošia pamiršti ne tik skausmo, bet ir nuoskaudų. Na, ne krikščionis, jie, ne krikščionis“.

Skaityti visą įrašą

Ar lietuviškoji socialdemokratijos atmaina - dešiniųjų radikalų bei anarchistų šešėlis?

Paskelbta 2022 sausio mėn. 28 d. | 0 koment.

Žymės: , , ,

Lietuvoje 60 proc. gyventojų balsavusių prieš vyriausybės užsienio politiką Kinijos atžvilgiu, regis, su demokratinėmis vertybėmis nelabai draugauja. LSDP tai žino, bet vietoje vertybinės politikos gynimo, pasirinko pilti beprincipio pragmatizmo žibalą į simpatijų diktatūroms ugnį. Priminsiu, kad pagal Konstituciją (135 straipsnis, 1 dalis) Lietuvos užsienio politika negali būti nevertybinė.

Skaityti visą įrašą

Miesčioniškumas ir vertybinė politika Lietuvoje nedraugauja

Paskelbta 2022 sausio mėn. 6 d. | 0 koment.

Žymės: , , , , ,

Ne Taivaniečių atstovybės atidarymas buvo klaida, o pavadinimas, kuris nebuvo derintas su manimi“, – sako G. Nausėda, kuriam JAV valstybės departamentas dėkojo raštu kaip tik už pavadinimą. Jam antrina prezidentas V. Adamkus. Abu pamiršę, kad 1990 metais mes padarėme tokią pačią "klaidą" atsisakę Lietuvos TSR pavadinimo net nepasitarę su SSSR prezidentu M. Gorbačiovu. Koks įžūlumas! Jeigu nebūtume atsisakę, nei V. Adamkus, nei G. Nausėda nebūtų tapę prezidentais, nebent kokio Lukašenkos tipo.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design