Susisiekite su manimi: arkadijus@vinokuras.lt
Arkadijus Vinokuras
Arkadijus Vinokuras - Užrašas
Blogas

Žiūrimi įrašai paskelbti 2013 rugpjūčio mėn.

Po galimo Vakarų smūgio Sirijai – jokių pasekmių

Paskelbta 2013 rugpjūčio mėn. 30 d. | 3 koment.

Žymės: , , , ,

Kuo remiantis tai teigiu? Remiuosi Artimuosiuose Rytuose vykusių konfliktų dinamika. Prieš bet kokį karinį veiksmą įjungiami psichologinio karo veiksmai. Ir priešai, ir galimos aukos bando pristatyti save milžinais, spjaudyti virtualiais pragarais ir pasaulinio karo apokalipsėmis. Rezultatas – „business as usual“.

Skaityti visą įrašą

Vakarų civilizacija stipri kaip niekada

Paskelbta 2013 rugpjūčio mėn. 29 d. | 0 koment.

Žymės: , , , ,

Kas sakė, kad Vakarų civilizacija silpsta?  Kas mano, kad jau atėjo barbarų ir įžūlių vienaakių ir berankių musulmonų teroristų amžius? Romos imperija žlugo dėl demokratijos stokos? Negali būti! Ak taip, dvasinis iškrypimas, gėjai, orgijos, įstatymai palankūs krūveliai žmonių, krikščionių žudymas Kolizėjuje.  Anglija – tikras Romos analogas?  Štai Rusijoje tikrai geriau. Ji turėtų tapti pavyzdžiu Vakarų civilizacijai. Ar taip suprasti? Šis komentaras yra atsakymas Andriui Užkalniui, pasidavusiam nesugebančio emigruoti konservatyvaus lietuvio inkštimui.

Skaityti visą įrašą

Tautininkų „autodafė“ – idėjinio bejėgiškumo simbolis

Paskelbta 2013 rugpjūčio mėn. 21 d. | 3 koment.

Žymės: , , , , , , ,

Molėtų rajone surengtame Tautininkų sąskrydyje jos vadovai pakvietė grąžinti į Lietuvą tautines ir dorovines vertybes – nacionalinį ir tautinį suverenitetą. Būdas – savo ir Lietuvos mirtinų priešų sudeginimas.

Skaityti visą įrašą

"Pokalbis prie pietų stalo" - Žinių radijas

Paskelbta 2013 rugpjūčio mėn. 19 d. | 1 koment.

Žymės: , ,

Čia pokalbis su manimi "apie viską" prie pietų stalo per Žinių Radiją laidoje "Prie pietų stalo". Būdamas savikritišku, tuojau pastebėsiu, kad lietuvių kalba iškalbingas nesu, nes teko 15 metų Švedijoje kalbėtis lietuviškai tik su savimi ir sklandžiai dėstyti mintis raštu.  Kalbėtis sklandžiai be pertraukų "aaa" ir t.t.  galiu anglų ir švedų kalbomis.

Skaityti visą įrašą

Sadomazochistiniai koalicijos santykiai

Paskelbta 2013 rugpjūčio mėn. 15 d. | 0 koment.

Žymės: , , ,

Vis kankinami gebėjimu sukelti audras vandens stiklinėje savo dažnai prieštaringais, politiškai trumparegiškais pareiškimais, socialdemokratai kenčia ir nuo sadomazochistinių santykių su koalicijos partneriais. Tik nežinia, kuris yra mazochistas, kuris sadistas.

Skaityti visą įrašą

 
Archyvas
© Arkadijus Vinokuras, 2011 - 2024 | www.vinokuras.lt | Web Sprendimas: ATO.lt design